ENG

UA

Це Рома із селища Чернігівка Запорізької області. Зараз воно окуповане.

Це Рома із селища Чернігівка Запорізької області. Зараз воно окуповане.

Рома в пекарні з квітня. Але хоче повернутись додому щойно це стане можливим - він дуже сумує за татом і мамою, постійно говорить про дім. Рома згадує, як їздив з батьками в Карпати: «Сподіваюся, ми ще раз коли-небудь так будемо подорожувати».

До того, як приїхати в Київ, Рома працював автомеханіком і мріяв отримати права, щоб їздити на своєму мопеді. В пекарні Ромі загалом подобається, у нього все вдається, але він весь час розповідає про Чернігівку, думками він не тут. І ще запевняє нашого кур’єра Вітю, що той колись обов’язково поїде в Бердянськ. Ми віримо, що Рома зможе повернутись додому в Чернігівку. А поки ми робимо все, щоб у нього було місце, де він зможе відчувати себе майже як вдома і знати, що він потрібен.

Сьогодні день людей з інвалідністю, утім не чесно згадувати про їх права лише раз на рік. Ще в березні ми розуміли, що не готові попрощатись з жодним членом команди і всі люди з ментальною інвалідністю повинні знати, що у пекарні їх чекають. Всі повернулись, всі з нами і тепер ми приймаємо нових людей. Ми робимо це завдяки вам - тільки ваша підтримка дає нам змогу продовжувати випікати хліб у повному складі, всією командою.

Ми вдячні вам. Дякуємо, що і ви залишаєтесь з нами.